Fidocs_Kevin

Kevin

Fidocs_Martijn

Martijn

Over Kevin

In 2011 heb ik tijdens mijn afstuderen aan de Hoge school Rotterdam mijn interesse in douane formaliteiten en wetgeving vergroot. Omdat ik eerst ervaring wilde opdoen ben ik eerst werkzaam geweest bij grote spelers in de internationale logistieke markt. Toen werd het tijd voor wat anders: Fidocs B.V.

“Na heb behalen van HBO Logistiek en Economie, Assistent declarant, Declarant en jarenlange ervaring als expediteur kunnen we ons nu onderscheiden in de markt. Fidocs kan MKB bedrijven ontzorgen op het gebied van Douane afhandeling.“

Als oprichter van Fidocs B.V. ben ik altijd opzoek naar nieuwe mogelijkheden en klanten welke wij kunnen helpen met bijvoorbeeld een douanevergunning of douane documenten. Naast het opmaken van de juiste douanedocumenten voor import en exportzendingen kunnen wij ook vergunningen en certificaten van Oorsprong opmaken.

Naast het werk heb ik gelukkig ook nog vrije tijd welke ik graag indeel met een potje tennis, film of/en serie.

U kunt mij bereiken op : 085-2737268

Fidocs_Kevin
Fidocs_Martijn

Over Martijn

In 2010 begonnen met werken in de logistiek, waar mijn focus niet direct lag op douane . In de loop der tijd ben ik mij langzaam gaan verdiepen in het onderwerp en met de toenmalige hulp van mijn leidinggevende, die jarenlang zelf bij de douane had gewerkt, ook daadwerkelijk zelf begonnen met douane werkzaamheden. Dit kwam mij goed van pas voor deze nieuwe uitdaging: Fidocs B.V.

Mijn doel is om MKB bedrijven te ontzorgen op het douanegebied.” Laat ons dat maar regelen, dan kan u verder met ondernemen.” Dit wordt makkelijker gemaakt door mijn ervaring als declarant en de opleidingen Assistent Declarant en Declarant die beide afgerond zijn.

Naast mijn werk speel ik graag een potje voetbal of ga lekker uit eten.

Ik ben te bereiken op 085-2737268